29 Ağustos 2018 Çarşamba

T-MAC Mac Adresi değiştirme ve farklı konumlarda gösterme programı

T-MAC

Bilgisayarınızdaki ağ bağdaştırıcısının MAC adresini ve diğer IP ayarlarını değiştirmek için bu bedava programı kullanın.
T-MAC programı, bilgisayarınızın ağ adaptörünün sahip olduğu MAC adresini değiştirmeniz için kullanabileceğiniz bedava bir uygulama. MAC adresleri bilhassa cihazınızın çeşitli ağlarda engellenmesi için kullanılabiliyor ve erişiminiz kısıtlanıyor. Direkt olarak cihazınıza yönelik yapılan bu kısıtlamadan kurtulmanın yolu ise MAC adresinizi düzenlemek ve kendinizi yeni bir cihaza sahipmiş gibi göstermekten geçiyor.

MAC adresinin yanısıra bunun yanı sıra IP adresiniz ve diğer bağdaştırıcı ayarlarınız üzerinde de hakimiyet kurabileceğiniz uygulama, tekrar eski MAC adresinizi görmek istediğinizde bu hususta da yardımcı oluyor ve isterseniz dönüş yapabiliyorsunuz. Yeni MAC adresinizi alırken, üretilen herhangi MAC kodunun hangi üreticiye denk geldiğini de görebiliyorsunuz.


Ayrıca yeni bir IP adresi girme, DNS serversu girme gibi prosedürler de tek bir kullanıcı arayüzüden gerçekleştirilebiliyor. Her ne kadar diğer benzer uygulamalar kadar kullanımı kolay olmasa da, ayrıntıların çokluğundan kaynaklı gelişmiş bir MAC adresi değiştirme programı haline geliyor.

VİDEO

VİRÜS TOTAL

İNDİR
Disqus Yorumlar