31 Ağustos 2018 Cuma

Yeni iPhone'larda Yer Alacak Duvar Kağıdı İndirilebilir Durumda

Yeni iPhone'larda Yer Alacak Duvar Kağıdı İndirilebilir Durumda

Yeni ortaya çıkan bir resim, Apple'ın 2018 model iPhone'larda hangi duvar kağıdı resimini kullanacağını ortaya çıkarmış oldu.
Dünyanın en büyük teknoloji markalarından biri olan Apple, 2018 model iPhone’ları 12 Eylül’de Steve Jobs Theater’da düzenleyeceği lansman etkinliği ile beraber tanıtacağını duyurdu. Apple’ın bu duyurusunun hemen sonrasında OLED ekranlı iki yeni iPhone olan iPhone XS ve iPhone XS+ modellerine ait bir resim online olarak paylaşıldı.


Söz konusu resim, karanlık ve koyu renkli yapısı sebebiyle iPhone’ların dizayn ayrıntıları ile ilgili hatırı sayılır bir bilgi vermiyor. Ancak Apple’ın, yeni iPhone modellerinde iPhone X’un soyut background resiminin aksine daha nesnel bir background kullanacağını görebiliyoruz. Zira resime göre yeni iPhone’ların backgroundında Jüpiter’e benzer bir fotoğraf yer alıyor.



Apple’ın background fotoğrafı seçerken oldukça dikkatli davrandığını söyleyebiliriz. Zira Jüpiter aynısı nesne, background resiminin renkli bir hava katmasını sağlarken nesnenin ekranın yarısında yer alması, çentiğin siyah backgroundın içinde kalmasını ve göze batmamasını sağlıyor. Yeni iPhone background resimini indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Disqus Yorumlar