31 Ağustos 2018 Cuma

Steam'de 49 TL'ye Satın alınan Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Steam'de 49 TL'ye Satın alınan Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu


Humble Bundle'ın oyuncuları sevindiren kısa süreli kampanyalarına bir yenisi eklendi. Steam'de 49 TL'ye satılan Warhammer 40,000: Space Marine, kısa süreliğine bedava oldu.


Sizlerin büyük bir ilgiyle karşıladığı bedava Steam oyunları köşemizde bu kez piyasanın ağır toplarından biri var. Yapımcı Relic'in büyük bir beğeniyle karşılanan görkemli oyunu Warhammer 40,000: Space Marine'e nasıl sahip olacağınızı anlatıyoruz.

Öncelikle yapmanız gereken Humble Bundle'ın Warhammer 40.000: Space Marine'i bedava dağıttığı sayfaya buraya tıklayarak ulaşmak olacak.

Burada yukarıyada gördüğünüz 'GET THE GAME' düğmesine basmanız gerek. Hemen aşağıda teklifin sonlanma süresini görebilirsiniz.


Burada aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Humble Bundle'ın haftalık bültenlerine abone olmamız gerekiyor. Tekrardan 'GET IT NOW' diyoruz.

Bu aşamada yapmanız gereken tek şey kayıt olurken kullandığınız e-posta adresinizi açmak. Steam kodunuz size ulaşmış olacak.


'Reveal Your Key' düğmesine tıklayıp kodunuzu alarak, Steam'den oyunu etkinleştirebilir ve para ödemeden tadını çıkarabilirsiniz. İyi oyunlar!
Disqus Yorumlar